Omladinski savjet Prijedor povodom Međunarodnog dana mladih organizuje manifestaciju “Dani mladih” koja za cilj ima promociju kulturno-umjetničkog i sportskog sadržaja u gradu na Sani.

Kroz “Dane mladih” želimo da ostvarimo znatno povećan broj mladih koji su počeli aktivnije da se bave sportom, umjetnošću, bilo da je to slikarstvo, muzika ili slično.

Što se tiče sportskog programa, organizovaćemo turnir u fudbalu, basketu, stonom tenisu i šahu.

Organizovaćemo kviz znanja u kafe bar Tamaris-u, a sportski kviz u kafe bar Akademija.

Imaćemo kao i prošle godine takmičenja za najbolju fotografiju, sliku i poeziju.

Ceremonija otvaranja ,,Dana mladih” održaće se u pozorištu Prijedor, u nedelju 8.8. u 20.00 časova gdje će vas dočekati prigodan kulturni sadržaj.

Ceremoniju zatvaranja ćemo organizovati u Ljetnoj bašti 17.8. od 13.00 časova gdje ćemo po prvi put u našem gradu imati grafit džem gdje će učestvovati poznata imena kao što su Frenkie(Lack), Ace & Stenli(Beograd), HSY, Demon, Minja, Zero, Lewis, BAF, Joža.

U toku večeri ćemo imati dodjelu nagrada za najbolje u sportskim i kulturnim događajima nakon čega će biti organizovana žurka gdje će nastupati Cunami.

Ovim putem pozivamo sve mlade ljude od 15 do 30 godina da uzmu aktivno učešće.

Podršku za organizaciju dana mladih dobili smo od Gradske Uprave, Ministarstva porodice, omladine i sporta, kao i od Jelen piva kojima se ovim putem zahvaljujemo.

Omladinski savjet Prijedor!