Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović gostovao je na Televiziji K3 u emisiji “Potez” gdje je govorio o aktuelnostima u našem gradu kao što je asfaltiranje gradskih saobraćajnica, rekonstrukcija Bolnice „Dr Mladen Stojanović“, izgradnja saobraćajnica u Industrijskoj zoni „Celpak“ i završetku drugih infrastrukturnih projekata u toj zoni, nasipanju makadamskih puteva, najavi izgradnje novog vrtića na Pećanima i dvije nove industrijske zone/Aerodrom i Orlovci/, a i o odnosu sa opozicijom.

Među temama o kojima je govorio su i pripreme za novu grejnu sezonu koja neće biti upitna i da neće doći do povećanja cijena grijanja.

Tu su i podsticaji za poljoprivrednike i najava otvaranja hladnjače za voćare u novembru, te napori da se riješe problemi Ribnjaka “Saničani”.

Gradonačelnik je na kraju govorio o obilasku mjesnih zajednica, o značajnim kulturnim manifestacijama u gradu i izgradnji novih 10 dječijih igrališta, koliko će ih biti do kraja godine te poručio građanima da imaju vjere u ovu vlast.

Grad Prijedor