avaz-kradja-braca velagic (1)Obezbjeđenje Tržnog centra “Bingo” u Prijedoru spriječilo je, kako “Avaz” saznaje, braću Hasana (23) i Aliju (20) Velagić iz Bosanske Krupe da u ovom centru ukradu suhomesnate proizvode u vrijednosti od oko 200 maraka.

Sve se dogodilo juče oko 13.45 sati kada su se braća ušetala u Tržni centar. S korpom u ruci iz frižidera su uzeli suhomesnate proizvode, a potom ih potrpali u dukseve koje su imali na sebi. Nakon toga su krenuli prema izlazu. Oglasio se alarm na vratima, a braća su pokušala pobjeći od trojice radnika obezbjeđenja koji su ih stigli u neposrednoj blizini Tržnog centra.

Ubrzo je na lice mjesta došla i policija. Braća su završila na krim obradi u policiji CJB Prijedor, koja istražuje da li su prije “Binga” krali i u Tržnom centru “Nikić”. Prema nezvaničnim saznanjima, jesu, tako da će najvjerovatnije odgovarati i za tu krađu.

O slučaju je obaviješteno i nadležno Tužilaštvo iz Banje Luke, kojem će biti dostavljen policijski izvještaj protiv braće za krivično djelo krađa. Oni su nakon saslušanja pušteni na slobodu.

Dnevni avaz
avaz-kradja-braca velagic (2)