Za sve vas koji još niste kupili ulaznice za ŠA Fest, ostala je još dva dana tokom kojih ih možete kupiti po promotivnoj cijeni – jednodnevnu ulaznicu za 15 KM, a dvodnevnu za 25 KM.

Devedest odsto ulaznice po promotivnoj cijeni već je prodano.

Od ponedjeljka, 24.7., jednodnevna ulaznice koštaće 20 KM, a dvodnevna 35 KM, a i ta serija ulaznica je ograničena.

Osim ulaza na dvije festivalske scene, “Ša Live” u prijedorskoj Ljetnoj bašti i “Electro Park” u Starom Gradu, ulaznice omogućavaju i besplatnu kartu za “ŠA voz” i besplatan smještaj. Pokazivanjem ulaznice na biletarnici Željeznica Republike Srpske, dobija se besplatna kartu za “ŠA voz”, koja važi od 28 do 30. jula iz Banjaluke, Novog Grada i Doboja i nazad. Ulaznica omogućava i besplatno mjesto u kampu ili naš besplatan ŠAtor.
Sve vrste ulaznica možeš nabaviti online na gigstix.ba, kao i u Poštama Srpske. U Prijedoru ulaznice je moguće kupiti i u “Preduzeću”, “Intermezzu”, “Marini”, “Life Clubu”, “Plaži” i “Que Passi”. U Banjaluci u “Žiži”, a u Novom Gradu u Caffe baru “Šećer”.

Ono što se na ŠA Festu ne mijenja jeste fantastična muzika za sve generacije. U petak i subotu, 28. i 29. jula, u Ljetnoj bašti u “ŠA Live” programu nastupaju velike regionalne zvijezde. Rok&rege veče u petak rezervisano je za Ritam nereda, Gobline, Zoster, Del Arno bend i Svemirka. U subotu, na rap&trap večeri, nastupaju Senidah, Đorđe Čarkić Klinac, Bojana Vunturišević, Andra Kiddo i prijedorskoj publici već dobro poznati Vojko V.

Ljubitelje elektronske muzike očekuju nastupi svjetski poznatih DJ-eva u „Elektro park“ zoni festivala u Starom gradu. Imena koja će vas držati budnima do ranih jutarnjih časova na ovom ŠA stejdžu su: Fernanda Martins, Gramofondžije, Marta Gabrovšek, Dejan Milićević, Mladen Tomić, Inis, Marko Milosavljević, Danijel Kević.

Generalni pokrovitelj ŠA Festa je Kabinet predsjednika Republike Srpske, a pokrovitelj Grad Prijedor.

ŠA Fest je memorijalni festival posvećen prijedorskom umjetniku i muzičaru Daliboru Popoviću Mikši. Održava se u Prijedoru, a prihod od festivala usmjerava se u istoimenu fondaciju koja podržava talentovane umjetnike i njihov autorski rad.