Zvornik
Drina (Zvornik): Omarska 1:1

Ilić ‘8 – Marin ‘92
Sudija: Miroslav Bjelica (Trnovo)
Gledalaca: 250
Žuti kartoni: Andrić, Hadžiavdić, Jezdić, Bogdanović (Drina) Anđić (Omarska)

Drina
Marković 6,5, Marić 6,5, Jokić 6,5, Andrić 6,5, Alić 6,5 (Delić 6,5), Hadžiavdić 6,5, Gavrić 6,5 (Pantić), Ilić 7, Jezdić 6,5 (Riđošić -), Bogdanović 6,5 (Vidović -), Ćulum 6,5
Trener: Mile Lazarević

Omarska
Vujičić 6,5, Sajak Mario 6,5, Romanić B 6,5 (Nišić Đ 6,5), Jovičić 6,5, Anđić 6,5, Zdjelar 6,5, Kovačević 6,5, Vračar 6,5 (Romanić Darko -) (Marin 7), Panić 6,5 (Petković Milan –), Jaćimović 6,5, Kopanja 6,5
Trener: Zlatko Jelisavac

Omarska je u okviru drugog kola došla do boda na gostovanju u Zvorniku, na najljepši način, golom Marina u 93. minutu. Može se reći da je Omarska nagrađena za dobru igru, za upornost, nije odustajala do poslednje sekunde i na kraju je naplatila ranije propuštene šanse.

Za razliku od utakmice sa Borcem, danas nije bilo nervoze, nije bilo prigovora na suđenje, igralo se, borilo i na kraju je zasluženo osvojen jedan bod. Vrlo vrijedan za nastavak prvenstva.

Već u 8. minutu Drina je povela. Smušeno je reagovala odbrana Omarske, što je iskoristio Ilić i iskosa savladao golmana Vujičića te doveo domaće u vođstvo od 1:0. Nakon tog pogotka Omarska je imala mnogo više prilika. U 12. minutu Panić proigrava Kovačevića koji je šutirao sa 12 metara , ali pored gola, a samo minut kasnije i Kopanja glavom šutira pored gola.

U 24. minutu prvo Panić sa desetak metara šutira u golmana, a potom Jaćimović sa petnaest metara sjajno šutira, a golman Marković bravurom vadi loptu iz rašlji. U 26. minutu prijete i domaći. Jezdić je pokušao glavom iskosa, ali je šutirao pore gola. U 29. minutu opasan pokušaj domaćina iz slobodnog udarca, ali Vujičić brani.

U drugom poluvremenu viđena je potpuna inicijativa Omarske, ali se nastavilo sa promašajima. U 61. minutu odlična akcija, Kopanja je odigrao idealnu povratnu loptu do Darke Romanića, ali je njegov šut izblokiran. Nažalost, malo kasnije Darko se i povrijedio pa je morao napustiti igru.

Mnogo uzbuđenja je viđeno u samom finišu. U 83. minutu Panić je šutirao ka golu domaćih, golman Marković je već bio savladan, lopta je plesala po gol liniji, ali je završila u gol autu. U 88. minutu imao je Jaćimović dobru priliku, šutirao je sa ivice šesnaesterca, ali preko gola, i onda u 93. minutu Kopanja je presjekao jednu loptu, proigrao Marina, koji šutira, golman Marković brani, ali Marin uspjeva prvi doći do odbijene lopte i spremiti je u mrežu Drine za veliko slavlje igrača Omarske.

Zaista vrijedan bod i lijepa uvertira za sledeću nedjelju kada će u Omarskoj biti nova velika fešta, jer prvi put u istoriji u Omarskoj gostuje Leotar iz Trebinja.

Valja na kraju pomenuti da je za Omarsku debitovao i Mario Sajak i da je pokazao da će biti pravo pojačanje. Osim njega, u finišu utakmice debitovak je i mladi Petković Milan od kog se takođe očekuje da osnaži štoperske pozicije. Nadamo se da će obojica ostati zdravi i pružati dobre partije.

FK Omarska