Manifestacija koja se tradicionalno održava u gradu na Sani i u kojem posjetioci mogu da uživaju u raznim aktivnostima kao što su viteški turniri, srednjovekovni sajmovi, koncerti, izložbe i gastronomska ponuda inspirisana srednjim vjekom.

U organizaciji Udruženja građana “Rusag” u Prijedoru se i ove godine, 13. i 14. jula, održavaju Viteške igre – Festival srednjevjekovlja u Prijedoru.

Viteški dani okupljaju ljude različitih interesovanja, od ljubitelja istorije do avanturista i porodica koje žele da iskuse nešto drugačije.

Ako planirate da posjetite Viteške dane, želimo da maksimalno uživate u ovoj jedinstvenoj atmosferi.

Na najboljem srednjovjekovnom sajmu u regiji Viteške IGRE Prijedor i ove godine za vatreni šou će se pobrinuti naši dragi nam prijatelji koji nam dolaze iz Koprivnice “Koprivnički mušketiri i haramije”.

Ne propustite priliku da vidite igru i ples sa vatrom.

Dragi naši došlo je vrijeme da predstavimo plan i program festivala kao i satnicu početka, ali i samih dešavanja na festivalu Viteške IGRE Prijedor

Lokacija park kod Lovca u Starom gradu.

Ovaj događaj privlači ljude svih uzrasta i interesovanja, pružajući im priliku da se zabave, nauče nešto novo i uživaju u jedinstvenoj atmosferi koja oživljava duh prošlih vremena.

Ako imate još pitanja ili želite više informacija o specifičnim aktivnostima tokom Viteških dana, slobodno pitajte!

Ne propustite najači festival ovoga karaktera u regiji.

Vaš RUSAG