Gradski odbor Srpske demokratske stranke Prijedor obilježio je danas svoju krsnu slavu, Svete apostole Petra i Pavla.

Delegacija stranke je u jutarnjim časovima položila vijence na centralno spomen obilježje prijedorskim borcima poginulim u Odbrambeno-otadžbinskom ratu „Za krst časni“ i na spomenik akademiku Jovanu Raškoviću.

Potom je u popodnevnim časovima osveštan i prelomljen slavski kolač u prisustvu stotinjak članova i simpatizera stranke nakon čega je uslijedio i slavski ručak.

Obilježavanju slave SDS-a Prijedor prisustvovale su i delegacije Gradskog odbora Partije demokratskog progresa Prijedor i Gradskog odbora Narodnog fronta Prijedor.

Predsjednica Gradskog odbora SDS Prijedor Maja Dragojević Stojić izjavila je da je ova stranka ponosna što postoji već 34 godine i što neprekidno obilježava svoju krsnu slavu.

“SDS je i dan-danas vrlo bitan faktor u političkom životu Republike Srpske. Nadamo se da ćemo biti još važniji faktor, da ćemo uspjeti da se izborimo za ono što se godinama borimo – da našem narodu bude bolje. Drago mi je što su na ovaj značajan dan sa nama predstavnici PDP-a i Narodnog fronta. Nadam se da ćemo svi zajedno uspjeti da promijenimo aktuelnu vlast kako bi narodu u Priejdoru bilo bolje – rekla je Dragojević Stojić.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com