Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo Festival domaćih proizvoda “Potkozarje fest”, koji će se održati 03.08.2024.godine(subota) na Malom Gradskom trgu u Prijedoru, sa početkom u 18 časova.

Ovaj festival je jedinstvena prilika da se predstavi bogatstvo i raznolikost naših domaćih proizvoda, kao i da se podrže lokalni proizvođači i komitenti Potkozarske kuće.

Na festivalu će posetioci moći da uživaju u širokom spektru autentičnih domaćih proizvoda, uključujući tradicionalne prehrambene proizvode, organske proizvode i mnogo toga drugog.

Ovaj događaj ima za cilj da promoviše lokalnu ekonomiju i poveže proizvođače sa potrošačima koji cijene kvalitet i originalnost domaće proizvodnje.

Osim izložbenog djela, festival će obuhvatati i degustaciju, ali i kulturni program koji će dodatno obogatiti iskustvo svih posjetilaca. Posebno smo ponosni na raznovrsnost učesnika koji dolaze iz susjednih opština, predstavljajući najbolje što naš region može da ponudi.

Pozivamo sve ljubitelje domaćih proizvoda, kao i one koji žele da saznaju više o našoj bogatoj tradiciji i kulturi, da nam se pridruže i podrže naše lokalne proizvođače.

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom slavljenju kvaliteta i autentičnosti naših domaćih proizvoda.

U sklopu Festivala domaćih proizvoda 2024, pripremili smo uzbudljivu nagradnu igru koja će dodati još više zabave vašem iskustvu.

Putem zvaničnih društvenih mreža Potkozarske kuće Prijedor možete glasati za najdraže proizvođače i proizvode te osvojiti nagrade.

https://www.facebook.com/potkozarskakuca

https://www.instagram.com/potkozarskakuca

Unaprijed se zahvaljujem na Vašoj nesebičnoj podršci svim manifestacija.

Turistička organizacija grada Prijedora