U organizaciji ŽOK „Vožd“ i UG „Čuvari Sane“, proteklog vikenda održan je odbojkaški turnir 3X3 na pijesku.

Učestvovalo je šesnaest ekipa iz Novog Grada, Gradiške, Banja Luke i Prijedora.

Na turniru, koji je bio revijalnog karaktera, najuspješnija je bila ekipa „Kunić Travel“ iz Gradiške, drugoplasirana je ekipa „Čuvari Sane“, dok je treće mjesto pripalo ekipi Narodne biblioteke „Ćirilo i Metodije“.

Organizatori ističu da su pripreme za turnir počele još prije dvadesetak dana, kada su volonteri iz Odbojkaškog kluba „Vožd“ i „Čuvari Sane“ uređivali obale rijeke Sane i pješčani teren.

Slobodan Mudrinić, predsjednik ŽOK „Vožd“ je rekao da je turnir bio povod za druženje na Sani sa sportistima, vrijednim volonterima iz UG „Čuvari Sane“ i prijateljima odbojkaškog kluba .

Turniru je prisustvovao gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor, koji je učestovao u revijalnoj utakmici.

“Čestitam Odbojkaškom klubu “Vožd” Prijedor i Udruženju “Čuvari Sane” na odličnoj organizaciji turnira 3×3 odbojke na pijesku, kao i svima koji su uzeli učešće. Posebne čestitke pobjednicima. Bilo je lijepo uzeti učešće u revijalnom meču i lijepo se provesti na ovom sportskom događaju. Vidimo se i naredne godine”- napisao je na svom fejsbuk profilu Slobodan Javor, gradonačelnik Prijedora.

Turnir u odbojci na pijesku će od iduće godine postati tradicionalan i trajaće nekoliko dana. Cilj je promocija sportskog života za mlade i rijeke Sane .

kozarski.com