“Rudar-Prijedor” će u 4. kolu Mtel Prve lige RS biti gost “Ljubića” u Prnjavoru.

Utakmica se igra u subotu, 31. avgusta, sa početkom od 17.00 časova na Stadionu Siniša Peulić.

Na konferenciji za novinare pred ovaj meč, govorili su pomoćnik šefa stručnog štaba žuto-plavih Goran Kecman i igrač Dragan Živanović.

– Ovaj vikend zatvaramo krug od pet gostujućih utakmica. Četiri prvenstvene, plus kup utakmicu, koju smo igrali u srijedu. Ekipu Ljubića poštujemo i cijenimo, nisu ni malo naivna ekipa, što su pokazali u završnici prethodnog prvenstva. Sada su se samo još pojačali, sa dosta dobrih pojedinaca, sto ih čini još boljim kolektivom. Što se tiče nas ulazimo u jednom dobrom raspoloženju, poslije dvije dobre i efikasne utakmice. Mi putujemo u Prnjavor po nova tri boda, jer je naš način igre takav da svako kolo težimo da se nadigravamo, da svakog protivnika pobijedimo. Svako kolo nam je dokazivanje, jer mi želimo da pokažemo da smo jedna od najboljih ekipa RS-a – rekao je Goran Kecman, pomoćni trener FK “Rudar-Prijedor”.

– Najvažnija utakmica je prva sledeća. Sve do sada odrađeno arhiviramo i puni fokus prebacujemo na sutrašnje gostovanje u Prnjavoru kod ekipe Ljubića. Ekipa Ljubića sastavljena je od igrača koji već dugi niz godina igraju Prvu ligu, imaju individualni kvalitet i svakako da zaslužuju pažnju. Ne očekujmo nimalo laku utakmicu ali isto tako putujemo rasterećeni, idemo da se nadigravamo da uživamo i svima pokažemo i potvrdimo još jednom da igramo najbolji fudbal i vjerujem da ćemo uz maksimalan pristup mojih saigrača sva tri boda donijeti u Prijedor – rekao je Dragan Živanović prvotimac FK “Rudar-Prijedor”.

4. kolo Mtel Prve lige RS
FK LJUBIĆ (PRNJAVOR) – FK RUDAR-PRIJEDOR
SUBOTA – 31.08. – 17:00
Stadion Siniša Peulić (Prnjavor)