Grad Prijedor finansiraće s više od četiri i po miliona maraka asfaltiranje puteva u 50 mjesnih zajednica, objavila je danas Gradska uprava.

Za prvu grupu puteva za izvođača radova izabrana je grupa ponuđača sastavljena od “Grupe fortis” Banjaluka i “Prijedorputeva” koja je ujedno bila i jedini ponuđač i cijena je 2.274.997 KM.

U tom dijelu predviđeno je asfaltiranje putnih pravaca u mjesnim zajednicama Bistrica, Čirkin Polje, Donji Orlovci, Donji Petrov Gaj, Gornja Lamovita, Gornji Orlovci, Gornji Petrov Gaj, Gradina, Kamičani, Kozarac, Omarska, Prijedor dva, Raškovac, Trnopolje, Tukovi, Orlovača, Puharska, Kozaruša, Kevljani, Božići, Gornji Jelovac, Zecovi, Bišćani, Rakovčani i Rizvanovići.

Za drugu grupu puteva za izvođača radova izabrana je firma “Niskogradnja Marjanović” koja je takođe bila i jedini ponuđač i cijena je 2.274.990 KM.

U tom dijelu planira se asfaltiranje putnih pravaca u mjesnim zajednicama Brezičani, Busnovi, Donja Dragotinja, Doktor Mladen Stojanović, Gomjenica, Gornja Dragotinja, Jutrogošta, Marićka, Miska Glava, Petrovo, Prijedor Centar, Rakelići, Rasavci, Donji Volar, Cikote, Čerjeci, LJubija, Gornja Ravska, Donja Lubija, LJeskare, Kalajevo, Šurkovac, Kokin Grad, Hambarine i Čarakovo.

Rok za izvođenje radova u tenderu nije preciziran.

SRNA
Foto – ilustracija