Potkozarski narodni pokret (PNP) danas je na Kozari simbolično započeo svoju kampanju za lokalne izbore 2024, na kojima prvi put učestvuje.

Predsjednik PNP-a Dalibor Grabež izjavio je tom prilikom: „Danas simbolično na Kozari započinjemo našu kampanju za lokalne izbore, na kojima Potkozarski narodni pokret učestvuje prvi put. Kampanju otvaramo sa jasnim ciljem da naš grad i regiju unaprijedimo i osiguramo bolji život za sve građane“.

PNP na izbore izlazi sa punom listom kandidata, koji su prepoznati po svojoj odgovornoj i transparentnoj politici, a Grabež je istakao važnost posvećenosti radu i iskustvu svojih kandidata:

„U proteklom periodu ostvarili smo dobar kontakt sa građanima i uglavnom realizovali sve što smo dogovorili na terenu. Tražićemo njihovu podršku za naš program i plan rada za naredne četiri godine. Naše ambicije su najmanje tri odbornika u Skupštini grada kako bismo realizovali sve ciljeve i bili ključni faktor u donošenju odluka. Pozivamo građane Prijedora da daju podršku listi PNP“.

Kandidat PNP-a Ranko Smiljanić naglasio je važnost odgovornosti u politici: „Čovjek koji želi dobro sebi, svojoj porodici i svojoj zajednici ponaša se odgovorno u svakoj životnoj situaciji. Vjerujemo da nam u politici treba više odgovornosti za riječi koje izgovaramo, za djela koja činimo i za povjerenje koje nam je ukazano. Odgovornost prema građanima koji su nas birali je naša dužnost. Do sada smo dokazali da se na nas možete osloniti. Na ovim izborima, glas za PNP je siguran glas za odgovorne ljude”.

Mladen Kulundžija, kandidat na listi PNP-a, naglasio je da će u narednih 30 dana detaljno predstaviti sve što su do sada postigli, kao i njihove planove za budućnost: „Vjerujem da će građani Prijedora birati onu političku opciju i one ljude koji predstavljaju odgovornost, koji imaju jasan program i ciljeve.“

Posebna pažnja u kampanji posvećena je sportu, što je istakao kandidat Dragan Zgonjanin, koji je naglasio važnost ulaganja u sportski razvoj: „Sport razvija disciplinu, timski duh i samopouzdanje kod đece. Kao trener, inspirišem ih da postanu bolji sportisti i odgovorni članovi zajednice. Zato ćemo se zalagati za veća ulaganja u sport“.

Potkozarski narodni pokret kampanju započinje sa velikim ambicijama i konkretnim planovima, pozivajući građane Prijedora da im ukažu povjerenje na predstojećim lokalnim izborima.

**Lokalni izbori 2024 – Zakupljeni medijski prostor***