Kao kandidat Narodne partije Srpske na lokalnim izborima u Prijedoru, u svom programu ističem dva ključna prioriteta – razvoj sporta i podršku ruralnim područjima.

Vjerujem da su ova dva segmenta osnova za unapređenje kvaliteta života i dugoročni napredak naše zajednice.

Sport – temelj zdravog društva

Sport je značajan dio mog života već dugi niz godina.

Kroz lično iskustvo u sportu, shvatio sam koliko je važan za mlade i društvo u cjelini.

Sport pruža mladima priliku da razviju disciplinu, odgovornost i osjećaj timskog rada, što je od suštinskog značaja za njihov lični i profesionalni razvoj.

Odlučan sam da uložim svoju odborničku naknadu u razvoj sporta u Prijedoru, jer verujem da će to omogućiti mladima da imaju bolje uslove za trening, takmičenja i sveukupno fizičko i mentalno jačanje.

Sport je više od fizičke aktivnosti – on je platforma koja oblikuje buduće lidere i odgovorne građane.

Unapređenje ruralnih područja

Naša sela su temelj za budućnost Prijedora.

Bez jakog i živog sela nema ni jakog grada.

Moj cilj je da kroz unapređenje infrastrukture, podršku poljoprivredi i stvaranje boljih uslova za život u selima, omogućimo ljudima da ostanu i napreduju u ruralnim sredinama.

Moja vizija je da život na selu postane privlačniji i da svako selo dobije podršku koja mu je potrebna za dugoročni razvoj.

Ulaganje u sela znači ulaganje u očuvanje naše tradicije, porodice i ekonomije.

Završna poruka

Moj rad će biti usmjeren na jačanje onih oblasti koje su od suštinskog značaja za budućnost Prijedora.

Unapređenje sporta i ruralnog razvoja biće prioriteti za koja ću se zalagati, kako bismo svim građanima omogućili bolji kvalitet života.

Smatram da možemo zajedno ostvariti značajan napredak za naš grad, a moja posvećenost je usmjerena ka tome da Prijedor postane mjesto u kojem mladi ostaju i uspešno grade svoju budućnost.

NARODNA PARTIJA SRPSKE Darko Banjac

15.DRKO STOJANOVIĆ – kandidat za odbornika u Skupštini grada Prijedora

Radimo i RASTEMO!
Za Prijedor!

Darko Stojanović
Rođen 18. marta 1979. godine u Prijedoru. Profesor je i pedagog fizičke kulture sa zvanjem višeg rukometnog trenera. Radi kao nastavnik fizičke kulture u OŠ “Ćirilo i Metodije” u Trnopolju. Bivši je rukometaš a igrao je za reprezentaciju Republike Srpske u svim selekcijama. Trenutno je predsjednik Skupštine ORK “Prijedor”. Oženjen je i otac dvoje djece. Smatra da Prijedor zaslužuje više ulaganja u sport, sportske terene i trenerske kadrove.

***Lokalni izbori 2024 – Zakupljen medijski prostor***