Nosilac liste Potkozarskog narodnog pokreta /PNP/ za Skupštinu grada Prijedora, Dalibor Grabež, izrazio je uvjerenje da će ova stranka, koja prvi put izlazi na lokalne izbore, postići dobar rezultat i osvojiti najmanje tri odbornička mjesta.

Na predizbornoj tribini održanoj u Omarskoj, Grabež je pozvao mještane da podrže kandidata SNSD-a za gradonačelnika, Slobodana Javora.

Grabež je naglasio važnost ključnih projekata za Omarsku, među kojima su izgradnja kanalizacione mreže, terena sa vještačkom travom, završetak sportske dvorane, kao i vraćanje statusa opštine Omarskoj.

„Apelujemo da se svi nosioci vlasti – od predsjednika Republike, srpskog člana Predsjedništva BiH, predsjednika parlamentarnih partija uključe i aktivno pomognu da stavimo tačku na tu priču i da se to ne koristi za dnevnopolitičke svrhe“, poručio je Grabež.

Kandidat za odbornika u Skupštini grada Prijedora Ranko Smiljanić istakao je da su na tribini u Omarskoj došli da predstave plan za naredne četiri godine.

Posebno je naglasio da među kandidatima za odbornike ima i mladih ljudi, mlađih od 30 godina.

„Nadamo se da će Omarska prepoznati tu mladost i našu želju da ulažemo u budućnost“, rekao je Smiljanić.

Na tribini su predstavljeni i ostali kandidati sa liste Potkozarskog narodnog pokreta za odbornike u Skupštini grada Prijedora, koji su okupljenima iznijeli svoje planove i vizije za dalji razvoj lokalne zajednice.

***Lokalni izbori 2024 – Zakupljen medijski prostor***