rudar-prijedor-golmaniRudar-Prijedor u derbiju 10.kola Prve lige Republike Srpske,kao drugoplasirani na tabeli dočekaće trećeplasirano Podrinje iz Janje oslabljen.

Doduše, kaznu zbog žutih kartona odradio je Milan Šakić, ali šef stručnog štaba Zlatko Jelisavac, uz Stefana Gavranovića i Slavena Kovljena, koji moraju da izostanu iz istog razloga, ipak, neće moći da računa ni na prvog golmana Nemanju Petrovića.

-Nažalost, lijevo rame, nije prošlo. Idem na terapije. Žao mi je što sam, nakon dvije „vezane“ utakmice bez primljenog gola pauzrao u Doboju protiv Sloge, ali ne bih želio da nespremam dovedem ni sebe ni ekipu u neugodnu situaciju – rekao je Petrović.

Tako će Dejan Inđić, koji je branio na „Lukama“ debitovati u zvaničnim mečevima seniorske konkurencije i na Gradskom stadionu.

Prošao je sve selekcije „rudara sa Sane“, 30.decembra 2013.godine imao težak prelom desne noge na turniru u malom fudbalu u Novom Gradu, ali je, snagom volje i rada, uspio da se vrati, nastupajući za Borac iz Kozarske Dubice i Omarsku.

Tekst i foto – Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com